Schaakvereniging Almelo: nieuwe website!

“Heel blij zijn wij met de introductie van onze nieuwe website. Niet dat onze vorige website nu zo heel slecht was, maar deze had toch wel een aantal nadelen. Vooral het beheer was wat lastig. We hebben geprobeerd om de nieuwe website duidelijker, overzichtelijker en gemakkelijker te beheren te maken. Daarnaast zijn er nog een aantal andere verbeterpunten in aangebracht. Veel dank gaat hierbij uit naar Bob Bishoen van de SBO, die ons uitstekend heeft geholpen om dit in een zeer korte tijd te realiseren.”
(Ton van Manen, voorzitter Schaakvereniging Almelo)

Per vandaag heeft Schaakvereniging Almelo een nieuwe website. De site is in WordPress opgebouwd zodat leden en bestuur makkelijker verslagen, foto’s en bestanden online kunnen plaatsen. Door intensieve samenwerking met Ton van Manen, Jan Bouwhuis en Jaap Sterenborg van Schaakvereniging Almelo heeft de SBO mee kunnen helpen aan de basis voor een nieuwe ‘look & feel’ voor de vereniging. We zijn heel benieuwd hoe de leden de nieuwe site gebruiken om schaken verder te promoten.

Heeft jullie vereniging ook interesse in een nieuwe website die makkelijk te gebruiken is? Kijk eens rond op de nieuwe site van Schaakvereniging Almelo en neem bij interesse contact op met de SBO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *