Schaakclub Rijssen: nieuwe website!

Zoals u wellicht opvalt, heeft de Schaakclub Rijssen een nieuwe website. Niet dat onze vorige website nu zo heel slecht was, maar deze had toch wel een aantal nadelen. Vooral het beheer was wat lastig. We hebben geprobeerd om de nieuwe website duidelijker/overzichtelijker te maken en het beheren ervan te vereenvoudigen. En hoewel het nog niet helemaal af is, sommige puntjes moeten zo links en rechts nog op de spreekwoordelijke i worden gezet, hebben de bouwers gemeend dat we nu al live kunnen. We moeten natuurlijk nog wel even wennen aan de nieuwe structuur/opbouw en kleuren, maar ook dat gaat wel lukken.

Veel dank voor dit fraaie resultaat zijn we verschuldigd aan Bob Bishoen van de SBO, die ons uitstekend heeft geholpen om e.e.a. in een zeer korte tijd te realiseren. Maar ook Jan Smit en Sander Koster krijgen de complimenten voor de geleverde arbeid.

Jan Brinkman, voorzitter Schaakclub Rijssen

Per begin juli heeft Schaakclub Rijssen een nieuwe websiteNadat Almelo en ENOschaak in juni een andere website hebben laten bouwen in samenwerking met de SBO, heeft ook Schaakclub Rijssen van deze optie gebruik gemaakt. Samen met Jan Smit, Sander Koster, en Jan Brinkman heeft Bob Bishoen de basis van de nieuwe website vormgegeven. Veiligheid, opslag van back-ups, het slotje achter de domeinnaam, en natuurlijk een gebruiksvriendelijke website is het resultaat. SBO wenst Schaakclub Rijssen veel succes en plezier met het bouwen aan de nieuwe website! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *