SBO schoolschaak

Namens de SBO mag ik u uitnodigen voor de Overijsselse Schoolschaakkampioenschappen. Dit jaar zal er een open inschrijving plaatsvinden, dus iedere school binnen de Schaakbond Overijssel (SBO) mag hieraan deelnemen. De winnaar van dit toernooi wordt kampioen van de SBO en plaatst zich rechtstreeks voor het Nederlands kampioenschap. Het aantal door de KNSB (de Nederlandse schaakbond) aan de SBO toegekende plaatsen is op het moment dat u deze uitnodiging krijgt nog niet bekend, maar waarschijnlijk komt ook de nummer twee in aanmerking voor deelname aan het NK. Wilt u meerdere teams namens uw school afvaardigen naar het regionale toernooi, dan geldt hiervoor dat u deze teams kunt aanmelden voor de resterende vrijplaatsen. Toekenning geschiedt op datum van aanmelding en zolang er plaats is. Ook zal er door de organisatie een aanmoedigingsprijs worden uitgereikt.

Er wordt gespeeld in teamverband waarbij elk team bestaat uit vier leerlingen van één school. Het toernooi wordt gespeeld over 9 ronden volgens het Zwitsers systeem. Alle ronden worden door alle teams met klokken gespeeld tenzij de wedstrijdleiding anders beslist. De bedenktijd bedraagt 12 minuten per persoon per partij. Voor verdere reglementen wordt verwezen naar de website van de SBO (klik daar op jeugd – reglementen).

Inschrijven kan per e-mail (schoolschaak@sboschaak.net) tot uiterlijk donderdag 23 maart 2022, 18.00 uur. De gegevens die de organisatie nodig heeft zijn naam, adres, telefoonnummer en zo mogelijk e-mailadres van uw school, de naam van de contactpersoon en het aantal teams waarmee uw school wenst deel te nemen. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding/deelname.

 

Hieronder vindt u de details:
Datum: zaterdag 25 maart 2022
Locatie: Kantine OSG Hengelo, Sloetsweg 153-155, 7556 HM  Hengelo
Inschrijfgeld: voor het 1e team per school bedraagt dit 15 euro, voor het 2e en alle volgende teams per school 10 euro.
Aanvangstijd: tussen 9.45 en 10.15 uur melden en teamopstelling bij de organisatie inleveren. Prijsuitreiking: naar verwachting rond 16.15 uur.

Email: schoolschaak@sboschaak.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *