Planning voortgang SOS-competitie

De wedstrijdleiding heeft samen met de stuurgroep SOS deze week even overlegd over de consequenties van de huidige situatie. Wij hebben besloten te proberen de 8-tallen competitie dit seizoen te continueren en af te maken, indien wij weer kunnen gaan spelen in ronde 3 of in ronde 4 (begin januari). De niet gespeelde ronden zullen we dan gaan agenderen in de maanden mei en juni. ‘Kunnen gaan spelen’ moet gelezen worden als een terugkeer naar de situatie van voor 28 september, dat wil zeggen de horeca is open tot minstens 24.00u zodat er geen zaaluitval is.

Zoals eerder gemeld, worden de 4-tallen nu niet ingedeeld. Mocht er in januari weer gespeeld kunnen worden, dan zullen we de viertallen gaan indelen in een systeem van groepen van 6 teams die dan 5 ronden spelen.

Mocht er in januari nog niet gespeeld kunnen worden, dan vervalt de 8-tallen competitie. Afhankelijk van het uitzicht om dan vanaf februari te kunnen spelen, zullen we een 5 rondige 4-tallen competitie opzetten, waarbij we een nieuwe inventarisatie zullen doen zodat ook de 8-tallen spelers kunnen aanhaken.

Het dit voorjaar gestrande evaluatie- en besluitvormingstraject rond de SOS competitie, willen we bij normalisering van de situatie dit voorjaar weer oppakken. Daartoe worden 2 of 3 voorstellen voorbereid welke in de diverse bonden in februari of maart kunnen worden voorbesproken via een competitieleidersoverleg en waarvan er dan 1 ter besluitvorming in de voorjaars ALVs in mei zal liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *