Kweekvijvertrainingen opgeschort

Tot onze grote spijt zien wij ons genoodzaakt de kweekvijvertrainingen te heroverwegen. Twee factoren zijn daarbij belangrijk.
Ten eerste zijn er maar 11 aanmeldingen voor 3 groepen binnengekomen wat het financieel onverantwoord maakt om trainingen te organiseren, zelfs digitaal. Wij vermoeden, en hebben daar begrip voor!, dat veel ouders/jeugdschakers op dit moment huiverig zijn om zich te verbinden aan dit soort extra’s.
Daarnaast is het huidige beeld en de maatregelen t.a.v. corona niet erg gunstig. De oplopende besmettingscijfers, sluitingen van scholen (deze week al 2 in onze regio), telkens strenger wordende maatregelen en daarmee sluitingen van buurtcentra enz. voor verenigingsactiviteiten maken het voor ons onwenselijk om op dit moment “gewoon” door te gaan.

Daarom is besloten de trainingen voorlopig op te schorten. In december gaan we opnieuw bekijken hoe de corona-situatie is en wat we wél kunnen doen in 2021. Uiteraard gaan we ook ons uiterste best doen het deelnemersaantal naar een verantwoord niveau te brengen. Wat dat betreft zijn naast aanmeldingen ook ideeën alvast welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *