Kweekvijvertrainingen

JSV Minerva is voornemens dit seizoen op een 7-tal vrijdagavonden extra trainingen (zg. kweekvijvertraining) te organiseren voor jeugdschakers binnen en ondersteund door de SBO.

Frank Kroeze, Vincent Vleeming en Lars van Schooten zijn de trainers. Locatie is speeltuingebouw ’t Lansink (speellocatie van Minerva) aan de Twijnstraat in Hengelo. Aanvangstijd blijft 18.45 uur.

De (voorlopige) trainingsdata zijn 18 november, 16 december, 10 februari, 10 maart, 31 maart, 21 april, 12 mei. Mocht een reservedatum nodig zijn dan zal deze door de trainer in overleg met de eigen groep worden bepaald.

De kweekvijvertrainingen zijn toegankelijk voor álle SBO-jeugdschakers tot een leeftijd van 17 jaar met een speelsterkte/rating vanaf ongeveer 300. Ze zijn beslist ook geschikt voor de talentvolle, jongere kinderen vanaf een jaar of 6! De groepen worden, afhankelijk van de aanmeldingen, grofweg ingedeeld volgens het principe onder 12 jaar en rating lager dan 900 is groep Vincent of Lars, rating boven 900 en/of middelbare scholier is groep Frank. Minimum aantal deelnemers om een groep daadwerkelijk op te starten is 6.
De hoogte van de eigen bijdrage hangt o.a. af van het aantal deelnemers en eventuele subsidie. Echter, de verwachting is dat het ergens tussen € 70,- en € 90,- p.p. uit zal komen.

Wil jij/uw kind meedoen aan de kweekvijver? Neem dan voor 8 november contact op met Jolanda Hummel (Jolanda@Minerva.SchakendHengelo.nl of 074 – 2911988)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *