Kweekvijvertrainingen

Minerva gaat dit seizoen opnieuw op een 7-tal vrijdagavonden extra trainingen (zg. kweekvijvertraining) organiseren voor jeugdschakers binnen de SBO. Frank Kroeze, Vincent Vleeming en Lars van Schooten zijn ook nu de trainers. Locatie is het Denksportcentrum aan de Cesar Franckstraat in Hengelo*. Aanvangstijd blijft 18.45 uur.
De trainingsdata zijn 15 november, 13 december, 17 januari, 7 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en reservedatum 29 mei.

De kweekvijvertrainingen zijn toegankelijk voor álle SBO-jeugdschakers tot een leeftijd van 18 jaar met een speelsterkte/rating vanaf ongeveer 250. Ze zijn beslist ook geschikt voor de talentvolle, jongere kinderen vanaf een jaar of 6! De groepen worden, afhankelijk van de aanmeldingen!, grofweg ingedeeld volgens het principe rating >900 en/of middelbare scholier is groep Frank, rating tussen ¬+¬ 450 en 900 en jonger dan 12 jaar is groep Vincent, rating <450 en jonger dan 9 is groep Lars.

De hoogte van de eigen bijdrage hangt mede af van het aantal deelnemers, of er weer subsidie kan worden verkregen en of er extra kosten gemaakt moeten worden i.v.m. corona-maatregelen. Echter, de verwachting is dat het ergens tussen € 60,- en € 80,- p.p. uit zal komen.

Wil jij/uw kind meedoen aan de kweekvijver? Neem dan voor eind september contact op met Jolanda Hummel (Jolanda@Minerva.SchakendHengelo.nl of 074 – 2911988)

* Mogelijk wordt i.v.m. corona-maatregelen op enig moment omgeschakeld naar trainingen via internet. De trainers hebben hier dit voorjaar ruim ervaring mee opgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *