Inschrijving SOS-competitie 2020/2021

Hierbij de link naar inschrijfformulier voor de SOS-competitie 2020-2021. https://forms.gle/mV4YgatE4EWnZqWj6

De peiling heeft uitgewezen, dat de meerderheid van de verenigingen er de voorkeur  aan geeft de opzet van de competitie niet te veranderen.

73 van de 105 verenigingen heeft het formulier van de peiling ingevuld. 58,7% stemde voor, 30,7% stemde voor de andere variant en 10,7% van de verenigingen had geen mening. Het aantal clubs dat zegt geen competitie te gaan spelen en/of geen zaal te hebben valt ook mee, en is daarom geen reden om vanuit dat oogpunt (reisafstanden) naar het (noodscenario met 6-tallen te grijpen.
Uit de peiling kwam ook naar voren, dat het aantal  deelnemende teams waarschijnlijk met 25-40% zal afnemen. Dit zal consequenties hebben voor  de indeling. Het aantal teams per klasse zal kleiner worden, of klassen worden bij elkaar gevoegd.
We zullen. net als  de KNSB, teams, die een jaar willen overslaan, het recht verlenen de huidige klasse te behouden bij inschrijving volgend seizoen.
Ook zal de SOS-competitie het protocol hanteren  zoals die door de KNSB is opgesteld.
De KNSB  is op dit moment nog bezig met  corona-gerelateerde regelgeving met betrekking tot eisen van de zaal en spelers. In principe zullen we deze regelgeving ook gaan toepassen op de SOS-competitie.We houden u hiervan op de hoogte.
De uiterste inschrijftermijn van de SOS-competitie 8-tallen eindigt op 7 september. Graag zien wij uw inschrijfformulier vóór deze datum tegemoet. (Hoe eerder hoe beter!!!)
Door het verlengen van de inschrijftermijn, kunnen wij het definitieve speelschema pas vlak voor het begin van de eerste ronde ( week 41 5 oktober) publiceren.  Hou er dan ook vast rekening mee, dat een van uw teams mogelijk is ingedeeld in een uit- of thuiswedstrijd in deze week.

De hoofdklassen A, en eerste klasse A en B bestaan mogelijk uit 10 teams en spelen  dan 9 rondes. Omdat de eerste ronde van deze twee klassen al op 14 september start verzoeken wij deze teams in te schrijven vóór 15 augustus.)Het inschrijfformulier bevat ook een vraag over de voorlopige inschrijving van de 4-tallen competitie. Via een ander inschrijfformulier zal vervolgens de definitieve inschrijving vóór 30 september plaats moeten vinden.

SOS-competitieleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *