Indeling en speelschema SOS-viertallencompetitie

De indeling en de speeldata voor de viertallen competitie zijn definitief.

Alle informatie is inmiddels ingeladen in Netstand, het systeem waarin de uitslagen verwerkt zullen worden en dat gekoppeld is aan de landelijke ledenadministratie. Alle wedstrijdleiders en/of teamleiders kunnen dan ook vanaf heden via http://sosc.netstand.nl/ de opstellingen van de teams invoeren en via ‘scores bekijken’ indelingen en speeldata inzien.

De opstellingen dienen voor 1 november ingevoerd te worden (Netstand-‘Team opgeven’). Voor het invoeren van informatie in Netstand zijn geen inloggegevens nodig. De competitieleiding (die wel moet inloggen) zal uiteindelijk opstellingen moeten goedkeuren. De teamleiders voeren ook een emailadres op, waarop zij een notificatie ontvangen.

Houd rekening met het competitiereglement bij het opgeven van de teamopstellingen ( artikelen 10.4 en 10.5), waarin per klasse de ratinggrenzen zijn vermeld. Ter kennisgeving: 5e klasse< 1400, 4e klasse< 1550. 3e klasse<1700, 2e klasse< 1850, 1e klasse<2000.

Artikel 10.5 bepaalt, dat voor 1 speler dispensatie gevraagd kan worden om met hogere rating in een klasse te spelen.
Het competitiereglement is te vinden op de SBO site onder ‘download’. Bij ‘Competitie’ is een rechtstreekse link te vinden van netstand.

Vragen of opmerkingen kunt u stellen via competitie@sboschaak.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *