Indeling SOS-Achttallencompetitie en speelschema

De indeling en de speeldata voor de achttallen competitie zijn definitief. 

Alle informatie is inmiddels ingeladen in Netstand, het systeem waarin de uitslagen verwerkt zullen worden en dat gekoppeld is aan de landelijke ledenadministratie. Alle wedstrijdleiders of teamleiders kunnen dan ook vanaf heden via http://sosc.netstand.nl/ de opstellingen van de teams invoeren en via ‘scores bekijken’ indelingen en speeldata inzien.

De laatste rondes zijn gezamenlijke slotrondes. De slotronde van klasse 1e wordt op 16 april 2019 in Borne gespeeld, terwijl de slotronde van klasse 2e in Ommen bij Het Zwarte Paard plaatsvindt op 18 april.

De opstellingen dienen voor 1 oktober ingevoerd te worden (Netstand-‘Team opgeven’). Voor het invoeren van informatie in Netstand zijn geen inloggegevens nodig. De competitieleiding (die moet inloggen) zal uiteindelijk uitslagen en opstellingen moeten goedkeuren. De teamleiders voeren ook een emailadres op, waarop zij een notificatie ontvangen. 
Denk er aan ook het inschrijfformulier van de 4-tallencompetitie vóór 1 oktober 2018 in te sturen. De formulieren zijn reeds 7 september naar de secretarissen verstuurd.

Competitiereglement is te vinden op de SBO site onder ‘download’. Bij ‘Competitie’ is een rechtstreekse link te vinden van netstand. 

Vragen of opmerkingen kunt u stellen via competitie@sboschaak.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *