Aanmelden KNSB-Themadag 7 december 2019

Op 7 december a.s. organiseert de KNSB weer de jaarlijkse Themadag voor bestuurders, trainers en organisatoren. De Themadag staat dit jaar in het teken van vernieuwen en ondernemen.

Dit jaar hebben we een speciale hoofdgast. Paul Iske, Chief Failure Officer van het Instituut van Briljante Mislukkingen (en hoogleraar Innovation en Business Venturing aan de Maastricht University) gaat ons met een vermakelijke en prikkelende presentatie aan het denken zetten hoe je je club, training of toernooi (nóg) beter kunt krijgen.
Daarnaast hebben we weer een mooie selectie van workshops. Een deel van de workshops gaat over schoolschaak en training geven (verankeren). Bijvoorbeeld hoe je ordeproblemen in je training kunt voorkomen, omgaat met niveauverschillen in je groep of verwachtingen van ouders en schooldirecties managet. We besteden ook aandacht aan het versterken van het clubschaak. Zo zijn er workshops over ledenwerving onder huisschakers (enorm potentieel!) en, even belangrijk, ledenbehoud. Ook kun je ideeën opdoen hoe de vrijwilligers bij jouw club in de rij komen staan.

Parallel is er ook een schaakmarkt, met verschillende leuke stands. Zo kun je o.a. bij Jesús Medina advies krijgen hoe je schaaktafels in jouw woonplaats krijgt. En, last but not least: We gaan schaken! Meet je krachten in een simultaan tegen een Chessqueen of het toptalent Casper Schoppen. Of speel tussen de bedrijven door een potje snelschaak. Het programma is van 10.00 – 17.00 uur, het volledige programma vind je onderaan deze mail.

Programma

10.00 uur Deuren open
10.30 uur Plenaire opening
11.00 uur Workshopronde 1
12.00 uur Lunch met mogelijkheid tot simultaan of snelschaak
13.30 uur Plenair programma met Paul Iske
14.30 uur Pauze
15.00 uur Workshopronde 2
16.15 uur Plenaire afsluiting
16.30 uur Borrel
17.00 uur Einde dag

Kortom mis het niet en meld je snel aan. Deelname kost € 25, een lunch is inbegrepen! Na aanmelding krijgt u van ons per mail een verzoek tot betaling. Deelname voor Bondsraadsleden die bij de algemene vergadering aanwezig zijn is gratis (wel graag vooraf aanmelden i.v.m. de workshops, want vol=vol).

Aanmelden kan tot en met 28 november, ga direct naar aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *