Schoolschaaktoernooi SBO geannuleerd

Het SBO schoolschaaktoernooi is geannuleerd. Het kabinet adviseert om alle evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland af te gelasten. De SBO volgt dit advies op.

 

Deelnemerslijst Schoolschaken 2020

 

De Schaakbond Overijssel (SBO) organiseert op zaterdag 14 maart 2020 weer het Overijssels schaakkampioenschap voor basisscholen. Voor de hoogst geëindigde schoolteams bij de lokale kampioenschappen zijn plaatsen gereserveerd. Overige teams kunnen zich aanmelden voor de resterende vrijplaatsen. Toekenning geschiedt op datum van aanmelding en zolang er plaats is. De winnaar  en nummer twee van het toernooi wordt kampioen van de SBO en plaatst zich rechtstreeks voor het Nederlands kampioenschap. 

Er wordt gespeeld in teamverband waarbij elk team bestaat uit minimaal vier leerlingen van één school. Het toernooi wordt gespeeld over 9 ronden volgens het Zwitsers systeem. Alle ronden worden door alle teams met klokken gespeeld tenzij de wedstrijdleiding anders beslist. De bedenktijd bedraagt 12 minuten per persoon per partij. 

Ook op uw school zitten ongetwijfeld leerlingen die kunnen schaken en die met veel plezier hun school willen vertegenwoordigen. Inschrijven kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail tot uiterlijk donderdag 12 maart 2020 18.00 uur bij Yannic Husers (adres zie onderaan). De gegevens die de organisatie nodig heeft zijn naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van uw school, de naam van de contactpersoon en het aantal teams waarmee uw school wenst deel te nemen. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding/deelname. 

Hieronder vindt u de details: 

datum: zaterdag 14 maart 2020,

locatie: Kantine OSG Hengelo, Sloetsweg 153-155, 7556 HM Hengelo
inschrijfgeld: voor het 1e team per school bedraagt dit  € 15,00, voor het 2e en alle volgende teams per school € 10.,00 aanvangstijd: tussen 9.45 en 10.15 uur melden en teamopstelling bij de organisatie inleveren.
prijsuitreiking: naar verwachting rond 16.15 uur. 

Met vriendelijke groet, 

Yannic Husers 06-37233091 E-mail: schoolschaak@sboschaak.net 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *