Bedrijfssnelschaaktoernooi 2024

Beste schaakvrienden,

Het bedrijfssnelschaaktoernooi was tussen 1980 en 2020 een vaste waarde op de regionale schaakkalender. Door corona en andere omstandigheden heeft het toernooi de afgelopen 3 jaren helaas niet plaatsgevonden. We zijn dan ook erg verheugd dat we de 42e editie mogen aankondigen, welke gehouden wordt op vrijdagavond 22 maart op een vertrouwde locatie: de prachtige grote zaal van het gemeentehuis in Hengelo.

Tijdens het toernooi spelen teams van vier spelers van een bedrijf of vereniging (schaakverenigingen zijn uitgesloten) in groepen van 7 teams tegen elkaar. Het niveau van de deelnemers loopt sterk uiteen, van beginnend huisschaker tot sterke clubspeler. Gezelligheid en verbinding spelen dan ook een grote rol naast het competitieve element. Voor deze editie stellen we het maximum aantal teams op 28. De teams worden in groepen ingedeeld op basis van de opgegeven speelsterkte.

Praktische informatie:

Datum vrijdag 22 maart 2024
Tijden aanmelden tussen 18:30 en 19:00, 1e ronde 19:30, prijsuitreiking ca 22:30
Locatie gemeentehuis Hengelo, ingang stadskantoor,
Burgemeester Van der Dussenplein 1, 7551 EB
Speeltijd en opzet 7 minuten + 3 seconden per zet per persoon per partij.
Er zijn 7 speelrondes, groepen van 7 teams.
Elk team speelt 6 wedstrijden en is één ronde vrij.
Inschrijfgeld gratis

Tijdens het toernooi is de bar geopend.

Sponsoring

Om het bedrijfssnelschaaktoernooi kostendekkend te kunnen blijven organiseren zonder inschrijfgeld zijn sponsors nodig. We zoeken een aantal bedrijven die bereid zijn tot sponsoring. Dat kan al vanaf  50,=.

Aanmelden

Klik op onderstaande knop om een team aan te melden

aanmelden 1 Aanmelden…